Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Pajisje Fiskale Profesionale

Zgjidhni opsionin më të mirë për biznesin tuaj! Zgjidh pajisje fiskale nga shumë lloje, për secilin lloj biznesi

Printer fiskal dhe arka fiskale, për çdo biznes!

Arkë Fiskale Mobile WP50+. pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, arka fiskale

Arkë Fiskale Mobile WP50+

€239

Arkë Fiskale Mobile. 100,000 artikuj & Punon me bateri pa u lidhur në furnizim

Arkë Fiskale DP 25+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Arkë Fiskale DP25+

€289

Arkë Fiskale. Deri 100,000 artikuj & punon me bateri pa u lidhur në furnizim

Printer Fiskal FP700+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Printer Fiskal FP700+

€452

Printer Fiskal. Deri 3000 artikuj & memorie deri 4,000 raporte

Printer Mobil Fiskal / Mobile Fiscal Printer

Printer Mobil FMP350

€360

Printer portabil i përshtatshëm për ekipe dhe shitës mobil.

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-6010

€198

Z-6010 është një skaner laser statik, që përdoret pa duar me shpejtësi të lartë

Barkod Skener Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-6170

€207

Skaneri ka rreze lazer me 20 rreshta që lexojnë 1400 skanime në sekondë

Shiko më shumë produkte
Barkod Skener Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-3080

€35

Skaner dore për imazhe lineare që mund të perdoret në shumë situata

Barkod Skener Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-3060

€207

Z-3060, një skaner dore në një bazë të rregullueshme (rrotulluese)

Barkod Skener Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-6070

€250

Ky ёshtё njё skaner me dritё LED & me gamё tё gjatё veprimi.

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-3001

€69

Skaner laser me dorë, i cili mundëson skanim të avancuar me shpejtësi të lartë.

Sirtar Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Sirtar i Parave HS-330A

€59

Sirtar i parave të kartmonedhave gatshme si dhe atyre metalike

Ekran Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Ekran për klient DPD-501

€64.9

Ekrani i klientit për printerët fiskalë FP-700

Sirtar Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Sirtar i Parave HS-410A

€69

Kasafortë – sirtar metalik për ruajtjen e xhiros ditore. 

Pajisja më e re për menaxhimin e pompave

Pakot e Garancioneve për pajisje fiskale

sqAlbanian
Scroll to Top