Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Barkod Skaner

Barkod Lexues z-3060

Z-3060, një skaner dore në një bazë të rregullueshme. Sa herë që skanoni sende të vogla ose sende të mëdha të mëdha, në banak ose jashtë banakut, dhe me dorë ose pa duar, Z-3060 plotëson të gjitha llojet e nevojave të funksionimit.

• Mbështetni skanimin omnidirectional dhe me një linjë
• Performanca agresive e skanimit
• Teknologji Z-SCAN+ në pronësi
• Nderuar me çmimin red dot design 2007

207€

+tvsh

Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top