Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Pyetjet e shpeshta

Enternet ka 7 zyre, një në të gjitha qytetet e Kosovës

Kliko tek kontakti dhe gjej të gjitha numrat e Enternet

Ekipi jonë ju ndihmon që të bëni zgjidhjen më të përshtatshme për biznesit tuaj

Si mund të ju ndihmojmë

Na tregoni në formularin më poshtë se si mund të ju ndihmojmë,
dhe ekipi ynë do të jetë në kontakt me ju!

+383 38 603 230

info@enternet-ks.com

Prishtine – Lagja Veternik

Ku mund ta gjeni Enternet-in?

Na gjeni në Veternik, afër Grand Stores, përball Fortesa

Ali Pashë Gucia, Ortakoll, Prizren
150m nga Xhamia ANTALIA dhe My Market

Gjakovë, Rr.Uqk, nr.53, afër K.R.U Gjakova

Rr.Agim Ramadani-Katana Mitrovice
Te bunari.

Rruga Wesley Clark(rruga e spitalit) përball kolegjit Dukagjini

Rr.Skenderbeu p.n
Te parku i Qytetit, perball shkolles fillore 'Thimi Mitko'

Rr.Sali Çeku Ferizaj
Në Rrugë të Gjykatës Themelore Ferizaj

sqAlbanian
Scroll to Top