Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Zhbllokoni potencialin e plotë të pajisjes tuaj fiskale

Mirë se vini në qendrën tonë të dedikuar me video për të gjitha gjërat që lidhen me pajisjen tuaj fiskale! Pavarësisht nëse sapo e keni blerë pajisjen tuaj, ose po kërkoni të eksploroni veçoritë e pajisjes ekzistuese, këtu i gjeni të gjitha. 

Pse të Shikoni Videot Tona?

  • Vetë-Mjaftueshmëri: Mos prisni më në radhë ose caktoni takime. Mësoni të përdorni, dhe të mirëmbani pajisjen tuaj fiskale në ritmin dhe rehatinë tuaj.

  • Udhëzime nga Ekspertët: Videot tona janë krijuar nga profesionist të industrisë që e njohin mirë botën e pajisjeve fiskale. Merrni udhëzime hap pas hapi, këshilla dhe truke që e bëjnë procesin shumë më të lehtë.

  • Kurseni Kohë: Evitoni udhëtimet e panevojshme në zyrat tona për çështje të vogla. Me udhëzimet tona në video, mund të zgjidhni sfidat e zakonshme nga rehatia e vendit tuaj të punës.

  • Zbuloni Funksionet e Avancuara: Shkoni përtej bazave. Eksploroni aftësitë teknike të pajisjes tuaj fiskale dhe përdorni potencialin e saj të plotë për nevojat e biznesit tuaj.

Udhëzues për instalimin e Printerit Fiskal me programin F-LINK

Vendosja e letrës termike

Kthimi në menynë kryesore

Si të përdorim modet e punës

Ndërrimi i gjuhës

Modet e punës në pajisje fiskale

Ndryshimi i orës

Trajnimi për përdorimin e Arkës Fiskale

Shënim: Ndërsa videot tona janë dizajnuar për të qenë të plotësueshme, nëse përballeni me ndonjë sfidë që nuk është trajtuar, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Ne jemi gjithmonë këtu për të ndihmuar.

Scroll to Top