Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Pse Enternet është zgjidhja
e duhur për ju?

15 Vite
Eksperiencë

Përvoja jonë e punës na bën dominues në treg

50+
Punëtorë

Stafi jonë është gjithmonë i gatshëm të ju ndihmojë.

7 zyre
në gjithë Kosovën

Jemi aty për ju. Na gjej në qytetin më të afërt

Eksperiencë
me Korporata

Partner i shumicës së korporatave në Kosovë

Pyetjet e shpeshta

Enternet ka 7 zyre, nga një në qendrat e Kosovës

Kliko tek kontakti dhe gjej të gjithë numrat e Enternet

Ekipi jonë ju ndihmon që të bëni zgjidhjen më të përshtatshme për biznesin tuaj

Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Keni nevojë për më shumë ndihmë?

Scroll to Top