Pristina-Veternik St. , nearby Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Why Enternet is the right solution
for your business?

15 years
Experience

Our expertise makes us dominant in the market

50+
Workers

Our staff is always willing and ready to assist you.

7 offices
around Kosovo

We are here for you. Find us in your closest City

Experience
with Corporates

Enternet is a partner of most of corporates in Kosovo

Frequently Asked Questions

Enternet ka 7 zyre, nga një në qendrat e Kosovës

Kliko tek kontakti dhe gjej të gjithë numrat e Enternet

Ekipi jonë ju ndihmon që të bëni zgjidhjen më të përshtatshme për biznesin tuaj

Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Need more help?

en_USEnglish
Scroll to Top