Pristina-Veternik St. , nearby Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Frequently Asked Questions

Mirë se vini në faqen tonë të Pyetjeve të Shpeshta (FAQ)! Si entuziastë dhe ekspertë të printerëve dhe arkave fiskale, ne e kuptojmë se mund të keni pyetje specifike ose keni nevojë për qartësi në lidhje me produktet tona, funksionalitetet e tyre ose çdo aspekt tjetër që lidhet me produktet tona.

This section is dedicated to providing you with complete answers to the most common questions about fiscal devices.

We have compiled these answers based on feedback and questions from our valued customers and visitors like you. If you do not find what you are looking for, please do not hesitate to contact us directly. We are here to help and ensure you have the best possible experience with our products.

Aplikimi mund të bëhet duke na vizituar në një nga Qendrat tona, në webfaqe www.enternet-ks.com/dyqani ose duke na shkruajt në e-mail në info@enternet-ks.com

Për fiskalizim të biznesit ju nevojiten Certifikata e biznesit, të dhënat mbi biznesin dhe Certifikata e TVSH-së (nëse jeni deklarues i TVSH-së).

Nëse jeni biznes që nuk posedon kompjuter dhe program të shitjes, ne ju propozojmë arkën DP25+.
Nëse jeni biznes që bëni shitje Ambulantive, ne ju propozojmë arkën fiskale WP50.
Nëse jeni biznes që posedoni kompjuter dhe program të shitjes, ne ju propozojmë printerin fiskal FP700+

Pagesa mund të bëhet me para në dorë (cash), nëpërmjet bankës ose nëpërmjet NLB bankës me oferta që i kemi të publikuara ku pagesa bëhet me këste.

Instalimi i pajisjes mund të bëhet mbrenda 2 ditë pune nga momenti i konfirmimit të pagesës.

Në momentin që bëhet instalimi i pajisjes fiskale, një nga kolegët tanë do ju mbaj trajnim rreth përdorimit të saj.

Pajisja fiskale ka garancion 1 vjecar nga momenti i fiskalizimit.

Vazhdimi i abonimit për pajisjen fiskale bëhet mbrenda ditës.

Pako e Garancionit apo e Mirëmbajtjes, është pako që klientët tanë mund të e paguajnë për mirëmbajtje të pajisjes fiskale e cila zgjat 1 vit.

Pako 1 – Cmimi i saj është €24.57 dhe në të përfshihen të gjitha shërbimet/punë dore që mund të i ketë pajisja fiskale.
Pako 2 – Çmimi i saj është €41.52 dhe në të përfshihen të gjitha shërbimet/punë dore, pjesët e nevojshme për ndërrim nëse dëmtohen.
Pako 3 – Çmimi i saj është €58.47 dhe në të përfshihen të gjitha shërbimet/punë dore, pjesët e nevojshme për ndërrim nëse dëmtohen, adapterë dhe intervenimet në terren.

Për çdo sfidë që mund të e keni me pajisjet fiskale, ne i kemi numrat e telefonit në dispozicion. Ata janë: 038603230 & 038603232. Po ashtu mund të drejtoheni edhe në serviset tona në 7 qytete të Kosovës: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Ferizaj, Gjakovë dhe Mitrovicë.

Për Arkën fiskale mund të përkujdesesh duke mos hedhur ndonjë gjë të lëngshme ose të ngurtë mbi të, duke mos e përdorë me duar të përlyera me vaj, miell etj. Në përfundim të ditës, ndalja e arkës fiskale dhe largimi i adapterit nga priza ndikon në ruajtje nga dëmtimet e mundshme nga energjia elektrike.

en_USEnglish
Scroll to Top