Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Pyetjet e shpeshta

Mirë se vini në faqen tonë të Pyetjeve të Shpeshta (FAQ)! Si entuziastë dhe ekspertë të printerëve dhe arkave fiskale, ne e kuptojmë se mund të keni pyetje specifike ose keni nevojë për qartësi në lidhje me produktet tona, funksionalitetet e tyre ose çdo aspekt tjetër që lidhet me produktet tona.

Ky seksion është i përkushtuar për t’ju ofruar përgjigje të plota për pyetjet më të zakonshme në lidhje me printerët fiskalë.

Ne i kemi përpiluar këto përgjigje bazuar në komentet dhe pyetjet nga klientët tanë të çmuar dhe vizitorët si ju. Nëse nuk e gjeni atë që po kërkoni, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni drejtpërdrejt. Ne jemi këtu për të ndihmuar dhe siguruar që ju të keni përvojën më të mirë të mundshme me produktet tona.

Aplikimi mund të bëhet duke na vizituar në një nga Qendrat tona, në webfaqe www.enternet-ks.com/dyqani ose duke na shkruajt në e-mail në info@enternet-ks.com

Për fiskalizim të biznesit ju nevojiten Certifikata e biznesit, të dhënat mbi biznesin dhe Certifikata e TVSH-së (nëse jeni deklarues i TVSH-së).

Nëse jeni biznes që nuk posedon kompjuter dhe program të shitjes, ne ju propozojmë arkën DP25+.
Nëse jeni biznes që bëni shitje Ambulantive, ne ju propozojmë arkën fiskale WP50.
Nëse jeni biznes që posedoni kompjuter dhe program të shitjes, ne ju propozojmë printerin fiskal FP700+

Pagesa mund të bëhet me para në dorë (cash), nëpërmjet bankës ose nëpërmjet NLB bankës me oferta që i kemi të publikuara ku pagesa bëhet me këste.

Instalimi i pajisjes mund të bëhet mbrenda 2 ditë pune nga momenti i konfirmimit të pagesës.

Në momentin që bëhet instalimi i pajisjes fiskale, një nga kolegët tanë do ju mbaj trajnim rreth përdorimit të saj.

Pajisja fiskale ka garancion 1 vjecar nga momenti i fiskalizimit.

Vazhdimi i abonimit për pajisjen fiskale bëhet mbrenda ditës.

Pako e Garancionit apo e Mirëmbajtjes, është pako që klientët tanë mund të e paguajnë për mirëmbajtje të pajisjes fiskale e cila zgjat 1 vit.

Pako 1 – Cmimi i saj është €24.57 dhe në të përfshihen të gjitha shërbimet/punë dore që mund të i ketë pajisja fiskale.
Pako 2 – Çmimi i saj është €41.52 dhe në të përfshihen të gjitha shërbimet/punë dore, pjesët e nevojshme për ndërrim nëse dëmtohen.
Pako 3 – Çmimi i saj është €58.47 dhe në të përfshihen të gjitha shërbimet/punë dore, pjesët e nevojshme për ndërrim nëse dëmtohen, adapterë dhe intervenimet në terren.

Për çdo sfidë që mund të e keni me pajisjet fiskale, ne i kemi numrat e telefonit në dispozicion. Ata janë: 038603230 & 038603232. Po ashtu mund të drejtoheni edhe në serviset tona në 7 qytete të Kosovës: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Ferizaj, Gjakovë dhe Mitrovicë.

Për Arkën fiskale mund të përkujdesesh duke mos hedhur ndonjë gjë të lëngshme ose të ngurtë mbi të, duke mos e përdorë me duar të përlyera me vaj, miell etj. Në përfundim të ditës, ndalja e arkës fiskale dhe largimi i adapterit nga priza ndikon në ruajtje nga dëmtimet e mundshme nga energjia elektrike.

Scroll to Top