Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Produkte Profesionale

Zgjidhni opsionin më të mirë për biznesin tuaj!

Zgjidhje fiskale, për çdo biznes!

Arkë Fiskale Mobile WP50+

Arkë Fiskale Mobile WP50+

€239

Arkë Fiskale Mobile. 100,000 artikuj & Punon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizim

Arkë Fiskale DP 25+

Arkë Fiskale DP25+

€289

Arkë Fiskale. Deri 100,000 artikuj & Punon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizim

Printer Fiskal FP700+

Printer Fiskal FP700+

€452

Printer Fiskal. Deri 100,000 artikuj & memorie deri 4,000 raporte

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3001

€69

Skaner laser me dorë, i cili mundëson skanim të avancuar me shpejtësi të lartë.

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-6010

€198

Z-6010 është një skaner laser statik, që përdoret pa duar me shpejtësi të lartë

Barkod Skener

Barkod Lexues Z-6170

€207

Skaneri ka rreze lazer me 20 rreshta që lexojnë me 1400 skanime në sekondë

Shiko më shumë produkte
Barkod Skener

Barkod Lexues Z-3080

€35

Skaner dore për imazhe lineare që mund të perdoret në shumë situata

Barkod Skener

Barkod Lexues Z-3060

€207

Z-3060, një skaner dore në një bazë të rregullueshme (rrotulluese)

Barkod Skener

Barkod Lexues Z-6070

€250

Ky ёshtё njё skaner me dritё LED & me gamё tё gjatё veprimi.

Sirtar

Sirtar i Parave HS-410A

€69

Kasafortë – sirtar metalik për ruajtjen e xhiros ditore. 

Sirtar

Sirtar i Parave HS-330A

€59

Sirtar i parave të kartmonedhave gatshme si dhe atyre metalike

Ekran

Ekran për klient DPD-501

€64.9

Ekrani i klientit për printerët fiskalë FP-700

Pajisja më e re për menaxhimin e pompave

Pakot e Garancioneve

sqAlbanian
Scroll to Top