Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues z-6170

Skaneri ka rreze lazer gjithëdrejtimëshe me 20 rreshta që lexojnë me 1400 skanime në sekondë dhe CPU të përmirësuar për dekodimin e barkodeve më të njohura 1D me një performancë të pamposhtur.

207€

+tvsh

Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top