Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues z-6010

Z-6010 është një skaner laser omnidireksional, që përdoret pa duar,  kompakt dhe bëhet skaner me një rresht me shtypjen e një butoni. Është projektuar për të plotësuar kërkesat e skanimit omnidireksional dhe me një rresht.

 

198€

+tvsh

Të ngjajshme

Scroll to Top