Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Barkod Skaner

Barkod Lexues z-6070

Ky ёshtё njё skaner me dritё LED & me gamё tё gjatё.

Gjatёsia e leximit ёshtё 15 cm. Ai pёrdor njё sistem optik tё ri, qё siguron shpejtёsinё dhe aftёsinё e lartё tё skanimit dhe identifikimit tё barkodit.

250€

+tvsh

Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top