Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Sirtar Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Sirtar i Parave HS 410-a

Kasafortë – sirtar metalik për ruajtjen e xhiros ditore. Ka çelës dhe kabllo për t’u lidhur me arkën për hapje automatike.

Ka 5 seksione për kartëmonedha dhe 8 për monedha.

69€

+tvsh

Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top