Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Arka fiskale Dp 25+

Arkë Fiskale DP25+

Databazë për deri 100,000 artikuj
Punon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizim
Memoria fiskale për 2,000 raporte ditore

Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC:

289€

+tvsh

Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top