Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Printer Fiskal FP 700+

Printer Fiskal FP700+

Databazë për deri 100,000 artikuj
Punon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizim
Memoria fiskale për 4,000 raporte ditore

Interfejsi dhe pajisjet shtese:
– Dalja e sirtarit te parave, Displej, RS – 232С, Ethernet, USB

452€

+tvsh

Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top