Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Arkë Fiskale Mobile WP50+

Databazë për deri 100,000 artikuj
Punon edhe me bateri
Memoria fiskale për 2,000 raporte ditore

Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC:

239€

+tvsh

Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top