Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Arkë Fiskale Mobile WP50+

Zbritje

Arkë Fiskale Mobile WP50+

248.26 pa TVSH

Artikujt në pako Çmimi pa Zbritje Çmimi me Zbritje
WP 50 Plus €239.00 €227.05
GPRS 1 VIT €19.49 €19.49
Data Sim €1.72 €1.72
.
Kategori:
 
Artikujt në pako Çmimi pa Zbritje Çmimi me Zbritje
WP 50 Plus €239.00 €227.05
GPRS 1 VIT €19.49 €19.49
Data Sim €1.72 €1.72

Arkë Mobile Fiskale e pershtatshme per ekipe ambulantive.

Databazë për deri 100,000 artikuj
Punon edhe me bateri
Memoria fiskale për 2,000 raporte ditore

Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC:

sqAlbanian
Scroll to Top