Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Printer Fiskal FP700+

Zbritje

Printer Fiskal FP700+

487.66 pa TVSH

Artikujt në pako Çmimi pa Zbritje Çmimi me Zbritje
FP 700 Plus €452.00 €429.40
GPRS 1 VIT €19.49 €19.49
Data sim €1.72 €1.72
EN-LINK €39.00 €37.06
Kategori:
Artikujt në pako Çmimi pa Zbritje Çmimi me Zbritje
FP 700 Plus €452.00 €429.40
GPRS 1 VIT €19.49 €19.49
Data sim €1.72 €1.72
EN-LINK €39.00 €37.06

Databazë për deri 3000 artikuj
Memoria fiskale për 4,000 raporte ditore

Interfejsi dhe pajisjet shtese:
– Dalja e sirtarit te parave, Displej, RS – 232С, Ethernet, USB

sqAlbanian
Scroll to Top