Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Fiskale

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Printer Mobil Fiskal FMP350

Printer Mobil Fiskal FMP350 Databazë për deri 100,000 artikujPunon edhe me bateriMemoria fiskale për 4,000 raporte ditore   Shkarko doracakun e përdorimit 360€ +tvsh Porosit Online Të ngjajshme

Display Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Ekran per klientin DPD501

Ekran për klientin DPD-501 Ekrani i klientit për printerët fiskalë Datecs FP-700. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 64.93€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Sirtar Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Sirtar i Parave HS 330-a

Sirtar i Parave HS 330-a Sirtar i parave të gatshme metalike me madhësi kompakte Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 59€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Sirtar Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Sirtar i Parave HS 410-a

Sirtar i Parave HS 410-a Kasafortë – sirtar metalik për ruajtjen e xhiros ditore. Ka çelës dhe kabllo për t’u lidhur me arkën për hapje automatike. Ka 5 seksione për kartëmonedha dhe 8 për monedha. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 69€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3070

Barkod Lexues z-6070 Ky ёshtё njё skaner me dritё LED & me gamё tё gjatё. Gjatёsia e leximit ёshtё 15 cm. Ai pёrdor njё sistem optik tё ri, qё siguron shpejtёsinё dhe aftёsinё e lartё tё skanimit dhe identifikimit tё barkodit. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 250€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3060

Barkod Lexues z-3060 Z-3060, një skaner dore në një bazë të rregullueshme. Sa herë që skanoni sende të vogla ose sende të mëdha të mëdha, në banak ose jashtë banakut, dhe me dorë ose pa duar, Z-3060 plotëson të gjitha llojet e nevojave të funksionimit. • Mbështetni skanimin omnidirectional dhe me një linjë• Performanca agresive …

Barkod Lexues Z-3060 Read More »

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-3080

Barkod Lexues z-3080 Skaner dore për imazhe lineare Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 35€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-6170

Barkod Lexues z-6170 Skaneri ka rreze lazer gjithëdrejtimëshe me 20 rreshta që lexojnë me 1400 skanime në sekondë dhe CPU të përmirësuar për dekodimin e barkodeve më të njohura 1D me një performancë të pamposhtur. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 207€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-6010

Barkod Lexues z-6010 Z-6010 është një skaner laser omnidireksional, që përdoret pa duar,  kompakt dhe bëhet skaner me një rresht me shtypjen e një butoni. Është projektuar për të plotësuar kërkesat e skanimit omnidireksional dhe me një rresht.   Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 198€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Barkod Lexues Z-3001

Barkod Lexues z-3001 Z-3001HS është një skaner laser me dorë të avancuar me shpejtësi të lartë.   Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 69€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top