Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Fiskale

Arkë Fiskale Mobile WP50+

Arkë Fiskale Mobile WP50+

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Databazë për deri 100,000 artikujPunon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizimMemoria fiskale për 2,000 raporte ditore Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC: Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike 239€ +tvsh Na Kontaktoni …

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Read More »

Arkë Fiskale DP 25+

Arkë Fiskale DP25+

Arkë Fiskale DP25+ Databazë për deri 100,000 artikujPunon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizimMemoria fiskale për 2,000 raporte ditore Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC: Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike 289€ +tvsh Na Kontaktoni Të …

Arkë Fiskale DP25+ Read More »

sqAlbanian
Scroll to Top