Pristina-Veternik St. , nearby Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Fiskale

Printer Fiskal FP700+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Fiscal Printer

Printer Fiskal FP700+ Databazë për deri 3000 artikujMemoria fiskale për 4,000 raporte ditore Interfejsi dhe pajisjet shtese: – Dalja e sirtarit te parave, Displej, RS – 232С, Ethernet, USB Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike Shkarko Programin VIDEO – Instalimi i Printerit Fiskal me programin F-LINK 452€ +tvsh Porosit Online Të …

Fiscal Printer Read More »

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Mobile Fiscal Cash Register WP50+

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Databazë për deri 100,000 artikujPunon edhe me bateriMemoria fiskale për 2,000 raporte ditore Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC: Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike 239€ +tvsh Porosit Online Të ngjajshme

Arkë Fiskale DP 25+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Fiscal Cash Register DP 25+

Arkë Fiskale DP25+ Databazë për deri 100,000 artikujPunon me bateri pa u lidhur në furnizimMemoria fiskale për 2,000 raporte ditore Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC: Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike 289€ +tvsh Porosit Online Të ngjajshme

en_USEnglish
Scroll to Top