Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Sirtar

Sirtar i Parave HS 410-a

Sirtar i Parave HS 410-a Kasafortë – sirtar metalik për ruajtjen e xhiros ditore. Ka çelës dhe kabllo për t’u lidhur me arkën për hapje automatike. Ka 5 seksione për kartëmonedha dhe 8 për monedha. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 69€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3070

Barkod Lexues z-6070 Ky ёshtё njё skaner me dritё LED & me gamё tё gjatё. Gjatёsia e leximit ёshtё 15 cm. Ai pёrdor njё sistem optik tё ri, qё siguron shpejtёsinё dhe aftёsinё e lartё tё skanimit dhe identifikimit tё barkodit. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 250€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3060

Barkod Lexues z-3060 Z-3060, një skaner dore në një bazë të rregullueshme. Sa herë që skanoni sende të vogla ose sende të mëdha të mëdha, në banak ose jashtë banakut, dhe me dorë ose pa duar, Z-3060 plotëson të gjitha llojet e nevojave të funksionimit. • Mbështetni skanimin omnidirectional dhe me një linjë• Performanca agresive …

Barkod Lexues Z-3060 Read More »

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3080

Barkod Lexues z-3080 Skaner dore për imazhe lineare Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 35€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-6170

Barkod Lexues z-6170 Skaneri ka rreze lazer gjithëdrejtimëshe me 20 rreshta që lexojnë me 1400 skanime në sekondë dhe CPU të përmirësuar për dekodimin e barkodeve më të njohura 1D me një performancë të pamposhtur. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 207€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-6010

Barkod Lexues z-6010 Z-6010 është një skaner laser omnidireksional, që përdoret pa duar,  kompakt dhe bëhet skaner me një rresht me shtypjen e një butoni. Është projektuar për të plotësuar kërkesat e skanimit omnidireksional dhe me një rresht.   Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 198€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3001

Barkod Lexues z-3001 Z-3001HS është një skaner laser me dorë të avancuar me shpejtësi të lartë.   Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 69€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Printer Fiskal FP700+

Printer Fiskal FP700+

Printer Fiskal FP700+ Databazë për deri 100,000 artikujPunon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizimMemoria fiskale për 4,000 raporte ditore Interfejsi dhe pajisjet shtese: – Dalja e sirtarit te parave, Displej, RS – 232С, Ethernet, USB Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike Shkarko Programin 452€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Arkë Fiskale Mobile WP50+

Arkë Fiskale Mobile WP50+

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Databazë për deri 100,000 artikujPunon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizimMemoria fiskale për 2,000 raporte ditore Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC: Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike 239€ +tvsh Na Kontaktoni …

Arkë Fiskale Mobile WP50+ Read More »

Arkë Fiskale DP 25+

Arkë Fiskale DP25+

Arkë Fiskale DP25+ Databazë për deri 100,000 artikujPunon deri 90 ditë pa u lidhur në furnizimMemoria fiskale për 2,000 raporte ditore Në modin Reg. mund të konfigurohet për punë me: Barkod, Peshore, displej të jashtëm dhe lidhje direkt me PC: Shiko specifikat teknike Shkarko doracakun e përdorimit Shiko specifikat teknike 289€ +tvsh Na Kontaktoni Të …

Arkë Fiskale DP25+ Read More »

sqAlbanian
Scroll to Top