Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Produkte profesionale

Zgjidhni opsionin më të mirë për biznesin tuaj!

Arkë Fiskale Mobile WP50+. pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, arka fiskale

Arkë Fiskale Mobile WP50+

€239

Arkë Fiskale Mobile. Deri 100,000 artikuj dhe punon edhe me bateri

Arkë Fiskale DP 25+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Arkë Fiskale DP 25+

€289

Arkë Fiskale. Deri 100,000 artikuj dhe punon deri edhe me bateri pa u lidhur në furnizim

Printer Fiskal FP700+ Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova, arka fiskale

Printer Fiskal FP700+

€452

Printer Fiskal. Deri 100,000 artikuj & memorie deri 4,000 raporte

Printer Mobil Fiskal / Mobile Fiscal Printer

Printer Mobil FMP350

€360

Printer portabil i përshtatshëm për të gjitha ekipet dhe shitësit mobil 

Video këshilluese për përdorimin e dyqanit online

Produket e Enternet

Çfarë mund t'ju ofrojmë?

Si një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të shitjes dhe mirëmbajtjes së pajisjeve elektronike fiskale, si dhe pajisjeve të tjera përcjellëse, Enternet ofron një numër të madh të produkteve dhe shërbimeve.

Pyetjet e shpeshta

Enternet ka 7 zyre, nga një në 7 qendrat e Kosovës

Kliko tek kontakti dhe gjej të gjithë numrat e Enternet

Ekipi jonë ju ndihmon që të bëni zgjidhjen më të përshtatshme për biznesin tuaj

Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Keni nevojë për më shumë ndihmë?

Takoni disa nga ekspertët tanë

Driton Arifaj

13 vite me Enternet

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

Albana Kastrati

13 vite me Enternet

Gjatë gjithë periudhës së punësimit, Albana ka qenë një pasuri e çmuar për Enternet dhe ka ofruar vazhdimisht punë shembullore.

Ylber Blakaj

13 vite me Enternet

Përgjatë 13 viteve të qëndrimit në Enternet, Ylberi ka qenë një anëtar i vlefshëm dhe ka prodhuar vazhdimisht punë shembullore.

Ku mund ta gjeni Enternet-in?

Na gjeni në Veternik, afër Grand Stores, përball Fortesa

Ali Pashë Gucia, Ortakoll, Prizren
150m nga Xhamia ANTALIA dhe My Market

Gjakovë, Rr.Uqk, nr.53, afër K.R.U Gjakova

Rr.Agim Ramadani-Katana Mitrovicë
Te bunari.

Rruga Wesley Clark(rruga e spitalit) përballë kolegjit Dukagjini

Rr.Skenderbeu p.n
Te parku i Qytetit, perballë shkolles fillore 'Thimi Mitko'

Rr. Sali Çeku Ferizaj
Në Rrugë të Gjykatës Themelore Ferizaj

Driton Arifaj

13 vite me Enternet

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

Driton Arifaj

13 vite me Enternet

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

Driton Arifaj

13 vite me Enternet

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

Driton Arifaj

13 vite me Enternet

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

Driton Arifaj

13 vite me Enternet

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

Driton Arifaj

13 vite me Enternet

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

Driton Arifaj

13 vite me Enternet3

Dritoni ka qenë një anëtar i vlefshëm i Enternetit për 13 vite, dhe puna e tij ka qenë shembullore gjatë gjithë kohës së tij të punës.

sqAlbanian
Scroll to Top