Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Rëndësia e Përputhshmërisë Financiare për Bizneset në Kosovë

Në botën e biznesit, një nga aspektet kyçe për sukses është zbatimi i një menaxhimi financiar të përgjegjshëm dhe i përputhshmërisë me rregulloret dhe ligjet e vendit. Përputhshmëria financiare është një proces i rëndësishëm që bizneset duhet ta kuptojnë dhe ta zbatojnë me kujdes.  Në këtë artikull, do të shqyrtojmë rëndësinë e përputhshmërisë financiare për …

Rëndësia e Përputhshmërisë Financiare për Bizneset në Kosovë Read More »

Si të aplikoni për Pajisje Fiskale dhe Sisteme Elektronike

Në një treg që po ndryshon tërë kohën, fiskalizimi dhe sistemet elektronike janë bërë thelbësore për çdo biznes që operon në Republikën e Kosovës.  Në këtë artikull, do të ju udhëzojmë në mënyrë të detajuar dhe të qartë mbi procesin e aplikimit për pajisje fiskale dhe përfitimin e tyre nga kompania e besueshme Enternet. Njihuni …

Si të aplikoni për Pajisje Fiskale dhe Sisteme Elektronike Read More »

Kuptimi i Ndikimit të Pajisjeve Fiskale në Ekonomi

Në këtë artikull, do të shqyrtojmë rëndësinë dhe ndikimin e pajisjeve fiskale në ekonominë e Kosovës. Pajisjet fiskale luajnë një rol kyç në funksionimin e sistemit ekonomik, duke siguruar transparencë, kontroll dhe të ardhura të ndershme për shtetin.  Do të eksplorojmë funksionet e këtyre pajisjeve, përfitimet që sjellin për bizneset dhe ekonominë, si dhe përmirësimin …

Kuptimi i Ndikimit të Pajisjeve Fiskale në Ekonomi Read More »

Display

Ekran per klientin DPD501

Ekran për klientin DPD-501 Ekrani i klientit për printerët fiskalë Datecs FP-700. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 64.93€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Sirtar

Sirtar i Parave HS 330-a

Sirtar i Parave HS 330-a Sirtar i parave të gatshme metalike me madhësi kompakte Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 59€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Sirtar

Sirtar i Parave HS 410-a

Sirtar i Parave HS 410-a Kasafortë – sirtar metalik për ruajtjen e xhiros ditore. Ka çelës dhe kabllo për t’u lidhur me arkën për hapje automatike. Ka 5 seksione për kartëmonedha dhe 8 për monedha. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 69€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3070

Barkod Lexues z-6070 Ky ёshtё njё skaner me dritё LED & me gamё tё gjatё. Gjatёsia e leximit ёshtё 15 cm. Ai pёrdor njё sistem optik tё ri, qё siguron shpejtёsinё dhe aftёsinё e lartё tё skanimit dhe identifikimit tё barkodit. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 250€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3060

Barkod Lexues z-3060 Z-3060, një skaner dore në një bazë të rregullueshme. Sa herë që skanoni sende të vogla ose sende të mëdha të mëdha, në banak ose jashtë banakut, dhe me dorë ose pa duar, Z-3060 plotëson të gjitha llojet e nevojave të funksionimit. • Mbështetni skanimin omnidirectional dhe me një linjë• Performanca agresive …

Barkod Lexues Z-3060 Read More »

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-3080

Barkod Lexues z-3080 Skaner dore për imazhe lineare Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 35€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

Barkod Skaner

Barkod Lexues Z-6170

Barkod Lexues z-6170 Skaneri ka rreze lazer gjithëdrejtimëshe me 20 rreshta që lexojnë me 1400 skanime në sekondë dhe CPU të përmirësuar për dekodimin e barkodeve më të njohura 1D me një performancë të pamposhtur. Shiko specifikat teknike Shiko specifikat teknike 207€ +tvsh Na Kontaktoni Të ngjajshme

sqAlbanian
Scroll to Top