Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Shërbimi Teknik

Përfshinë:

Mirëmbajtje

Shërbim Teknik me Telefon

08:00 deri 16:00

Në bazë të pakove, jeni përfitues të shërbimit tonë teknik dhe të mirëmbajtjes së pajisjeve tona. Na kontaktoni për më shumë informata rreth shërbimeve tona.

Punët e fundit

Mirëmbajtja dhe servisimi

Paguaj me bankë

Pajisjet tona

Servisi

sqAlbanian
Scroll to Top