Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Enternet team

Rreth nesh

Enternet është një kompani e themeluar në vitin 2008, e cila ofron shitjen dhe mirëmbajtjen e pajisjeve elektronike fiskale dhe pajisjeve të tjera përcjellëse në Republikën e Kosovës. Enternet së bashku me 10 kompani të tjera janë pjesë e korporatës Maliqi Group, të cilat frymëzojnë lidershipin dhe sipërmarrjen në rajon duke respektuar traditën, funksionimin transparent dhe duke ofruar shërbime me cilësi të lartë.

Takoni njerëzit mbrapa
Enternetit

15+

Years Experience

50+

Employees

2694+

Client Satisfaction

8050+

Likes on Facebook

Dëshironi të na vizitoni në zyrën tonë?
Ky është orari jonë i punës:

E hënë

8:00 – 16:00

E martë

8:00 – 16:00

E mërkurë

8:00 – 16:00

E enjte

8:00 – 16:00

E premte

8:00 – 16:00

Ku mund ta gjeni Enternet-in?

Na gjeni në Veternik, afër Grand Stores, përball Fortesa

Ali Pashë Gucia, Ortakoll, Prizren
150m nga Xhamia ANTALIA dhe My Market

Gjakovë, Rr.Uqk, nr.53, afër K.R.U Gjakova

Rr.Agim Ramadani-Katana Mitrovice
Te bunari.

Rruga Wesley Clark(rruga e spitalit) përball kolegjit Dukagjini

Rr.Skenderbeu p.n
Te parku i Qytetit, perball shkolles fillore 'Thimi Mitko'

Rr.Sali Çeku Ferizaj
Në Rrugë të Gjykatës Themelore Ferizaj

team ent3
team ent2
9X1A1009 - me rezolucion per web
fatoni-1
9X1A1113
Scroll to Top