Prishtinë-Lagjja Veternik , afër Grand Store

info@enternet-ks.com

+383 (0)38 603 230

Pyetjet e shpeshta

Enternet ka 7 zyre, nga një në të gjitha qendrat e Kosovës

Kliko tek kontakti dhe gjej të gjithë numrat e Enternet

Ekipi jonë ju ndihmon që të bëni zgjidhjen më të përshtatshme për biznesin tuaj

Printer fiskal, pajisje fiskale, arke fiskale, fiscal equipment, fiscal printer, fiscal device, fiscal solution, Kosovo, Prishtina, Kosova

Si mund të ju ndihmojmë

Na tregoni në formularin më poshtë se si mund të ju ndihmojmë,
dhe ekipi ynë do të jetë në kontakt me ju!

+383 38 603 230

info@enternet-ks.com

Prishtine – Lagja Veternik

Ku mund ta gjeni Enternet-in?

Na gjeni në Veternik, afër Grand Stores, përballë Fortesa

Ali Pashë Gucia, Ortakoll, Prizren
150m nga Xhamia ANTALIA dhe My Market

Gjakovë, Rr.Uqk, nr.53, afër K.R.U Gjakova

Rr. Agim Ramadani-Katana Mitrovicë
Te bunari.

Rruga Wesley Clark (rruga e spitalit) përballë Kolegjit Dukagjini

Rr. Skënderbeu p.n
Te parku i Qytetit, përballë shkollës fillore 'Thimi Mitko'

Rr. Sali Çeku Ferizaj
Në Rrugë të Gjykatës Themelore Ferizaj

sqAlbanian
Scroll to Top